Spa & Wellness

Na inspannen komt ontspannen en dat kan in ons luxe spa resort. Of kom gewoon genieten van een heerlijk relaxed dagje in ons een prachtige zwembad, de vele sauna’s, onze hamam, de verschillende soorten douches, een whirlpool en onder onze zonnebanken. Onze members hebben onbeperkt toegang tot het Spa & Welness gedeelte.  

Bij Caesar Fitness +Spa Resort is het ook mogelijk om zonder lidmaatschap een dagje te genieten van onze Spa & Welness en/of onze beautybehandelingen. De dagkaarten á €39,95 worden tot 16:00 uur verkocht. Met de dagkaart heb jij tot 17:00 uur toegang tot onze faciliteiten. Wil jij na 17:00 uur gebruik maken van onze faciliteiten? Dat is mogelijk wanneer jij lid bent.

Sauna’s

Bij Caesar Spa & Wellness kun je gebruikmaken van verschillende soorten douches, de whirlpool, een rustgevende relaxruimte en maar liefst zes verschillende sauna’s. Wij verzorgen dagelijks een traditionele opgieting in de grote Kelosauna. Benieuwd naar de sauna’s die jij in ons resort kunt vinden? Klik dan nu op de button hieronder.

Het zwembad

De ’s-Gravenhaagsche zwem- en badinrichting Mauritskade was het oudste zwembad van Den Haag. Gebouwd in 1883 was het tevens het eerste overdekte zwembad van Nederland. Bij de bouw van Caesar Fitness & Spa Resort bestond de vurige wens om het zwembad in zijn geheel te restaureren. Al snel werd echter duidelijk dat het gebouw té zeer was vervallen om een volledige restauratie mogelijk te maken.

Gelukkig betekende dit niet het definitieve einde van het Mauritskadebad. Er werd besloten tot een reconstructie in plaats van een renovatie. Bij de opening van het nieuwe complex, in 2013, zag ook het nieuwe, gereconstrueerde zwembad het levenslicht. Het zwembad is herbouwd in de oorspronkelijke stijl en met gebruikmaking van veel originele elementen die bij de sloop bewaard zijn gebleven, maar dan wel voorzien van de modernste technieken.

In dit bijzondere zwembad worden onze Aqua Gym lessen gegeven, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon ontspannen wat baantjes trekken.

Feel Good

  Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang periodiek tips, aanbiedingen en informatie!

  _J5B9595CAESAR(1)

  Hamam

  Hamam is een oosters badritueel dat zijn oorsprong vindt in de tijd van de profeet Mohammed. Hamam massages verlopen volgens een zeer oude techniek en traditie. Letterlijk betekent hamam: een warme plek waar water in overvloed stroomt. Je beleeft het water- en scrubritueel en de inzeping op een warme marmeren plaat. Na afloop van een hamambehandeling straalt de huid en voelt deze aanmerkelijk zachter aan. Een bezoek aan onze hamam is pure weldaad voor lichaam en geest.

  20170628_1012112(1)

  Vitamine D Zonnebanken

  Bij Caesar Fitness + Spa Resort is het mogelijk om vitamine D aan te maken terwijl je relaxt onder een van onze zonnebanken. We beschikken over twee Luxura zonnebanken: een voor de lichtere huid en een sterkere zonnebank voor de al gebruinde huid. Wil jij graag een sessie boeken voor een van onze zonnebanken? Onze leden kunnen via de receptie een afspraak maken.

  Prijzen

  Normale Vitamine D zonnebank

  9 min voor € 6,-
  12 min voor € 8,-
  15 min voor € 10,-
  18 min voor € 12,-
  21 min voor € 14,-

  Sterkere Vitamine D zonnebank

  9 min voor €7.50
  12 min voor € 10,-
  15 min voor € 12.50
  18 min voor € 15,-
  21 min voor € 17.50

  Vraag onze beautymedewerkers voor advies over onder andere de duur en de juiste verzorging van de huid.