Body & Mind

In onze Body & Mind Studio bieden wij een ruime keuze aan yogalessen aan. Kies voor een moment van rust en ontspanning om de balans te vinden tussen lichaam en geest. De Body & Mind Studio brengt je in een sfeer van rust, waardoor je op een aangename manier tot jezelf kunt komen. Zo kun je even de volledige aandacht op jezelf richten, zonder dat je iets anders hoeft of moet doen. De verschillende yogalessen variëren van zachte tot meer intensievere yogavormen. Daarnaast zijn er lessen waarbij je op een milde manier kunt werken aan het versterken van je lichaam, zoals Bodybalance en Pilates.

Yoga

Het woord ‘yoga’ is afgeleid van het Sanskriet woord Yuj dat ‘verbinding’ betekent. Het gaat dan om de verbinding tussen lichaam en geest. In het leven van de moderne mens is de balans tus­sen lichaam en geest vaak verstoord. Yoga biedt ons oefeningen die het evenwicht herstellen. Het maakt lichaam en geest leven­dig en flexibel. Door yoga leer je te luisteren naar je eigen li­chaam. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende yogavormen.

Breathing

Breathing is een les die bijdraagt aan het verlichten van stress en angst en het verbeteren van ontspanning en slaap. Een goede ademhaling draagt ook bij aan jouw dagelijkse en sportieve activiteiten. Je leert hoe je jouw ademhaling op een meer functionele manier kunt gebruiken en het volledige potentieel van je longen kunt benutten. De les bevat ontspanningstechnieken en maakt gebruik van actieve meditatie. De les is geschikt voor iedereen.

Feel Good

  Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang periodiek tips, aanbiedingen en informatie!

  CAESAR-pilates-opt

  Pilates

  Tijdens Pilates ligt de nadruk op langzame en gerichte bewegingen voor het creëren van slanke en sterke spieren met een duidelijke focus op de buik en rug. Tijdens de les werk je op een zachte, maar zeer effectieve manier aan het verbeteren van de houding, flexibiliteit en het voorkomen van blessures. Pilates is voor iedereen, voor alle niveaus van fysieke fitheid en voor elke leeftijd.

  CAESAR-bodybalance-opt

  Bodybalance™

  Bodybalance™ is een Body & Mind les bestaande uit een mix van bewegingen uit de traditionele yoga, tai chi en pilates. De les richt zich op het verbeteren van de lichaamshouding, flexibiliteit, kracht, coördinatie en balans. Deze les is zeer geschikt voor mensen die een iets intensievere vorm van een Body & Mind les prettig vinden. Met de verschillende opties die de instructeur aanreikt, is de les aan te passen naar jouw eigen trainingsbehoefte.