Extra Faciliteiten

Ontdek onze extra faciliteiten en geniet van een zorgeloze tijd bij Caesar.

Kidsclub

Een bezoek aan Caesar is een geschenk aan jezelf. Om te zorgen dat je een volwaardig moment voor jezelf kunt nemen, hebben we een afdeling waar ook alle aandacht voor je kind(eren) is.

De Kidsclub is een faciliteit van Caesar waar we kinderen opvangen van 3 maanden tot 8 jaar oud.

Zo kun jij van je bezoek bij ons genieten, terwijl je kind(eren) zich vermaken en verzorgd worden. Leden kunnen kinderen gratis bij ons aanmelden.

Partners van Caesar

Maak kennis met Caesar’s partnerfaciliteiten en geniet van een zorgeloze tijd.

Morritzz

Neem een proefje van de sfeervolle lunchroom Morritzz. Je kunt er terecht voor een hapje en een drankje en om heerlijk na te genieten als afsluiting van je bezoek aan Caesar. Op warmere dagen kun je ook van de zon genieten op het terras aan het water.

Voor meer informatie over Morrittz of om een reservering te maken, kun je terecht op de volgende website.

Q-Park

In het drukke centrum van Den Haag kan het een uitdaging zijn om te parkeren. Om je bezoek aan Caesar Fitness + Spa Resort makkelijker te maken, kun je parkeren bij Q-Park Mauritskade. Bovendien krijg je 40% op de eerste vier uur parkeren korting als je bij Q-Park Mauritskade parkeert en Caesar bezoekt.

Voor meer informatie over parkeren bij Q-Park Mauritskade kun je terecht op de volgende website.

Fysiofit

Onder het motto “Samen werken aan herstel” begeleidt het team van Fysiofit jou naar een snelle en zo volledig mogelijke revalidatie. Sinds kort bieden zij fysiotherapie en manuele therapie aan binnen Caesar.

Speciaal voor onze leden organiseert Fysiofit twee keer per week een kosteloos spreekuur. Heb jij last van bepaalde klachten en zou jij dit willen bespreken met een professional? Kom dan langs op één van de volgende momenten en de therapeuten van Fysiofit staan voor jou klaar om jou verder te helpen.

Voor meer informatie over Fysiofit en om een afspraak te maken, kun je terecht op hun website.

Inloopspreekuur:

Dinsdag: 17:00 – 18:00

Locatie: Beauty Area

nl_NLNederlands