Lifestyle & Wellness

Hervind je rust.

Stap een ruimte binnen waar jouw gemoedsrust centraal staat. Laat de warmte van onze sauna’s je helpen ontspannen, waan jezelf in ons eeuwenoude zwembad en voel alle spanning uit je lichaam vloeien in onze bruisende whirlpool. Ervaar een wereld van herstel en keer herboren terug. 

caesar-zwembad

Zwembad

Ons eeuwenoude zwembad vormt met haar rijke geschiedenis het hart in ons gebouw.

Dit bad is in 1883 gebouwd, dit maakt het het oudste zwembad van Den Haag en tevens het eerste overdekte zwembad van Nederland.

Zwem in een stukje geschiedenis met baantjes of doe mee met de Aqua Fitness groepslessen.

Whirlpool

Laat onze warme whirlpool je spanning ontnemen.

Droom weg tussen de bruisende bubbels en ontsnap aan de hectiek van het dagelijks leven.

Zeker na het sporten is de whirlpool effectief voor het herstel van je spieren en gewrichten.

Sauna's & Stoombad

Kom genieten van onze vele sauna’s en ervaar de voordelen voor je gezondheid.

Onze sauna’s verschillen in temperatuur, materiaal en ontspannende geuren. Dit creëert telkens weer een unieke ervaring.

Van verbeterde doorbloeding tot ontspanning van je spieren, onze sauna’s hebben een helende werking op jouw lichaam.

caesar-loyly

Löyly

De Löyly is een traditioneel opgietritueel waarbij een ruime hoeveelheid water met etherische olie op de saunakachel wordt gegoten.

De warme, geurende dampen worden door een sauna medewerker verspreid door de ruimte.

De hete vochtige lucht stroomt langs het lichaam en zorgt voor een hevige, warme sensatie die optimaal ontspant.

De Löyly vindt elke dag in de Kelo sauna plaats; maandag tot en met vrijdag om 12:15 en 20:15 en in het weekend om 12:15 en 16:15.

Himalaya zoutkristal
Treed binnen en voel de oosterse sfeer. Door verhitting van de uit Nepal geïmporteerde zoutkristallen, komen mineralen vrij die de lucht zuiveren. Himalaya zoutkristallen hebben op je hele lichaam een ontgiftende werking. De temperatuur in de zoutkristal sauna is 65 graden Celsius.
Infraroodsauna
Infraroodstraling heeft een krachtige dieptewerking. Door deze diepe werking heeft het met name een positief effect op spierpijn en reumatische klachten. De temperatuur van de infraroodsauna is 50 graden Celsius.
Kelo sauna
De Kelo sauna is gemaakt van dennenhout, wat zorgt voor een rustgevende geur die de luchtwegen vrij maakt. In deze sauna vindt de traditionele Finse löyly, een opgietritueel, plaats. De temperatuur in de Kelo sauna is 85 graden Celsius.
Stoombad
Het stoombad behoort tot de oudste tradities van natuurlijk baden. Stoom en etherische oliën hebben een gunstig effect op je luchtwegen. Door de hoge luchtvochtigheid stijgt de lichaamstemperatuur, wat de bloedcirculatie bevordert. De temperatuur in het stoombad ligt tussen de 40 en 50 graden Celsius.
Kruidensauna
De kruidensauna is een heerlijke sauna van “red cedar" hout. Door middel van stoom wordt het aroma van lavendel, munt of rozemarijn opgewekt. De kruiden hebben niet alleen een heerlijke geur, maar ook een genezende werking op je lichaam. De temperatuur in de kruidensauna is 70 graden Celsius.
Finse sauna
De Finse sauna is de traditionele sauna, zoals de meeste mensen deze kennen. Deze sauna dient vooral om het lichaam te reinigen en de spieren te ontspannen. De hoge temperatuur van deze sauna stimuleert transpiratie, wat de doorbloeding van de huid verbetert. De temperatuur van de Finse sauna is 95 à 100 graden Celsius.
Vorige slide
Volgende slide

Beauty Treatments

Verwen jezelf met een verzorgende Beauty Treatment. Onze masseurs helpen je spieren tot rust te brengen en om je klachten te verlichten met verschillende technieken, aroma’s en attributen. Met onze ruime keuze aan massages, kun je lekker ontspannen of juist kiezen voor een intensievere behandeling.

Daarnaast kun je ook genieten van onze vitamine D zonnebanken, om heel het jaar door een gezonde hoeveelheid vitamine D te behouden. Boek eenvoudig een Beauty Treatment door te bellen naar +31 70 82 09 910.

Ontspannings Massage

Dit is een half body ontspanningsmassage om de spieren te stimuleren en te activeren, het bevordert de doorbloeding en geeft een ontspannen gevoel.

Deze vorm van massage werkt uitstekend bij fysieke ‘problemen’ zoals vastzittende spieren, pijn in de nek en rug.

Tevens geeft deze behandeling een ontspannend gevoel en keert de energie weer terug.

Prijs

Sport Massage

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd.

Sportmassages worden ook preventief gebruikt om blessures te voorkomen. Als je al last hebt van een blessure, dan zorgt een sportmassage voor sneller herstel.

Prijs

Hamam

Een bijzonder oosters reiniging ritueel met allereerst het water ritueel, daarna wordt het lichaam volledig gescrubd en wordt u heerlijk gemasseerd met olijfzeep.

Aan het einde van het ritueel wordt uw haar gewassen en ontvangt u een hoofdmassage.

Prijs

Lymfedrainage Massage

Het lymfatisch systeem ondersteunt het immuunsysteem door het verwijderen van afvalstoffen, verminderen van overtollig vocht en helpen bij de opname van vitamines via het spijsverteringsstelsel.

Het lymfatische systeem kan soms verstopt raken door factoren zoals stress, ziekte of een ongezonde leefstijl. Een lymfedrainage massage kan dit verhelpen.

Daarbij ervaar je nog een aantal voordelen, zoals vermindering van zwellingen, een ontspannen gevoel en ondersteuning voor het herstel van je spieren.

Dit is een massage aan de voorzijde van het lichaam, hier zit namelijk het merendeel van de lymfeknopen.

Prijs

Zwangerschaps Massage

Zwangerschap is een bijzondere periode waarin u zich samen voorbereidt op de komst van uw kindje. De veranderingen die de zwangerschap in het lichaam en de psyche teweegbrengt, vraagt om speciale aandacht.

Als u zwanger bent neemt het gewicht toe en de ongelijkmatige verdeling van dit gewicht verplaats zich. Dit kan klachten veroorzaken.

Deze massage is zeer heilzaam en een genot voor moeder en kind.

Prijs

Balinese Massage

De Balinese massage is een massage waarbij er met verwarmde kokos olie gemasseerd wordt.

Tijdens deze massage worden de afvalstoffen uit de spieren verwijderd waardoor je je weer fit voelt.

De gehele achterkant van het lichaam zal worden gemasseerd.

Door acupressuur en het opheffen van blokkades in de energiebanen wordt het balans tussen lichaam en geest, yin en yang, hersteld.

Prijs

Bindweefsel Massage

Een bindweefselmassage is een pittige behandeling, zeker niet pijnloos en een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling.

Door de diepe massagetechnieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de bindweefselcellen waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect.

Prijs

Rug, Nek en Schouder Massage

Een stevige massage die ontspanning en verlichting geeft aan vermoeide of gespannen spieren.

Prijs

Caesar Combi Massage

Combinatie van de klassieke massage en hotstone massage.

Een afwisselende massage met grepen uit de klassieke en hotstone massage.

Prijs

Zonnebank

De zon schijnt altijd bij Caesar met onze Vitamine D zonnebanken. Sterk zo nodig je hoeveelheid vitamine D aan zonder er veel voor te doen.

Om het gewenste effect zo goed mogelijk af te stemmen op jouw huid, hebben we twee Luxura zonnebanken. Een voor de lichtere huid en een sterkere zonnebank voor de bruinere huid.

Vraag onze Lifestyle & Wellness medewerkers voor advies om de sessie zo goed mogelijk af te stemmen op jouw behoeften. Onze leden kunnen via de receptie een afspraak maken.

Tijd Licht Sterk
9 min
€ 6,50
€ 8,00
12 min
€ 8,50
€ 10,50
15 min
€ 10,50
€ 13,00
18 min
€ 12,50
€ 15,50
21 min
€ 14,50
€ 18,00
nl_NLNederlands