Fitness & Sports

Bij Caesar Fitness kun je onbeperkt fitnessen, deelnemen aan een van de vele groepslessen, gebruikmaken van het zwembad of gericht aan de slag met een van onze gespecialiseerde personal trainers. Er zijn er vele mogelijkheden om te werken aan jouw fitheid en gezondheid. Of je nu een beginnende of gevorderde sporter bent, jong of oud, bij Caesar vind je alles voor een goede training.

Fitness

In de fitnessruimtes kun je gebruikmaken van Life Fitness en Hammer Strength toestellen en daarnaast kun je ook kiezen voor Personal training en Small group training.

Er is bij Caesar Fitness altijd een instructeur beschikbaar. Niet alleen om uitleg te geven over de apparatuur, maar ook voor deskundige begeleiding en hulp bij het vinden van de juiste lichaamshouding tijdens de oefeningen.

Personal training

Wil je graag werken aan conditie of kracht, of wil je onder begeleiding sporten vanwege een blessure of revalidatie? Of wil je graag afvallen of spiermassa opbouwen en kan je wel wat hulp gebruiken? Ga dan samen met een professional aan de slag om jouw doelstelling te behalen.

Bij Caesar Fitness + Spa Resort is het mogelijk om met een personal trainer te trainen. Informeer bij de receptie naar de mogelijkheden, zij brengen je graag in contact met een van onze externe personal trainers.

Onze Personal Trainers

Feel Good

  Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang periodiek tips, aanbiedingen en informatie!

  CAESAR-smallgrouptraining-opt

  Small group training

  Wekelijks organiseren wij verschillende Small Group Trainingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om hier als eerste van op de hoogte te zijn.

  TECHNIEK TRAINING

  • dinsdag 18:00 – 19:00 uur
  • vrijdag 18:00 – 19:00 uur
  • zaterdag 12:00 – 13:00 uur

  WOW (WorkOut of the Week) TRAINING

  • maandag 18:00 – 19:00 uur
  • woensdag 18:00 – 19:00 uur
  • donderdag 18:00 – 19:00 uur
  • zaterdag 10:30 – 11:30 uur

  BUIKSPIER KWARTIER

  • maandag t/m vrijdag om 19:15 uur
  CAESAR-grouptraining-opt

  Groepslessen

  Bij Caesar Fitness + Spa Resort doen wij er alles aan om een hoge ‘funfactor’ te bereiken bij onze groepstrainingen. Want wat is er leuker dan met een lach op het gezicht je resultaten te bereiken, gemotiveerd te blijven en iedere keer weer met een heerlijk voldaan gevoel naar huis te gaan?

  Wij hebben een ruim en gevarieerd aanbod aan groepslessen. In onze Aerobic Studio  kun je onder andere BodyPump, BodyCombat en Zumba volgen. Naast onze Aerobic Studio hebben we ook de Body & Mind Studio waar verschillende soorten yoga lessen worden gegeven. Wij beschikken ook over een prachtige Cycle Studio waar je op de meest geavanceerde fietsen kunt deelnemen aan diverse indoor cycling lessen. Tot slot kun je iedere dag een Aqua Aerobics les bijwonen in ons zwembad.

  Doe jij binnenkort mee met een groepsles? Klik hieronder op de button om onze verschillende groepslessen te ontdekken en om het volledige weekrooster te zien.

  Over Groepslessen +Bekijk weekrooster +