Fitness & Sports

Bij Caesar Fitness kun je onbeperkt fitnessen, deelnemen aan een van de vele groepslessen, gebruikmaken van het zwembad of gericht aan de slag met een van onze gespecialiseerde personal trainers. Er zijn er vele mogelijkheden om te werken aan jouw fitheid en gezondheid. Of je nu een beginnende of gevorderde sporter bent, jong of oud, bij Caesar vind je alles voor een goede training.

Fitness

In de fitnessruimtes kun je gebruikmaken van Life Fitness en Hammer Strength toestellen en daarnaast kun je ook kiezen voor Personal training en Small group training.

Er is bij Caesar Fitness altijd een instructeur beschikbaar. Niet alleen om uitleg te geven over de apparatuur, maar ook voor deskundige begeleiding en hulp bij het vinden van de juiste lichaamshouding tijdens de oefeningen.

Personal training

Caesar biedt een-op-een Personal training aan. Wil je graag werken aan conditie of kracht, of wil je onder begeleiding sporten vanwege een blessure of revalidatie? Samen met een van onze personal trainers gaan we aan de slag om jouw doelstelling te behalen en stellen we samen een persoonlijk trainingsschema op.

Onze trainers hebben elk hun eigen specialiteiten: van afvallen of het opbouwen van spiermassa tot cardiovasculaire training. Er is dus altijd een professional die jou kan helpen om je doel te bereiken. Maak snel een afspraak en ontmoet onze trainers!

Onze Personal Trainers

Bel 070 – 82 09 910 voor een afspraak

Haybaa
Haybaa
Joël
Joël
Kahlia
Kaj
Michelle
Nick
Tony
Tony

Feel Good

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang periodiek tips, aanbiedingen en informatie!

CAESAR-smallgrouptraining-opt

Small group training

Gedurende de dag organiseren wij verschillende Small group trainingen, waaronder Core en WOW (WorkOut of the Week).

CORE

Onze Core training richt zich op de buikspieren, het bekken, de onderrug en het middenrif. De training is geschikt voor iedereen die met name de buik en rug wil versterken. De instructeur biedt oefeningen aan op ieder gewenst niveau.

WOW

Onze WorkOut of the Week – kortweg WOW – wordt iedere week door een van onze trainers nieuw samengesteld. Een leuke training met een hoog plezier gehalte en uitdaging. Dus heb je zin in wat competitie? Dan is dit echt een training voor jou!

CAESAR-grouptraining-opt

Groepslessen

Bij Caesar Fitness + Spa Resort doen wij er alles aan om een hoge ‘funfactor’ te bereiken bij onze groepstrainingen. Want wat is er leuker dan met een lach op het gezicht je resultaten te bereiken, gemotiveerd te blijven en iedere keer weer met een heerlijk voldaan gevoel naar huis te gaan?

Caesar Fitness + Spa Resort heeft een ruim en gevarieerd aanbod aan groepslessen. Behalve een Aerobic Studio, waar je onder andere BodyPump, BodyCombat, BoxFit en Zumba kunt volgen, beschikken wij ook over een prachtige Cycle Studio, waar je op de meest geavanceerde fietsen kunt deelnemen aan diverse spinninglessen. Tot slot kun je in ons zwembad iedere dag een Aqua gym les bijwonen.

Over Groepslessen +Bekijk weekrooster +