Beauty & Health

Bij Caesar Fitness + Spa Resort hebben wij zorg en aandacht voor zowel de innerlijke als de uiterlijke verzorging. Wij bieden verschillende soorten massages aan, van sportmassages en ontspannende behandelingen tot ayurvedische massage. Daarnaast kun je in ons beautycentrum terecht voor hoogwaardige huidverzorging. Voorafgaand aan de behandeling analyseren wij je huid en stemmen de behandeling en verzorgingsproducten op de conditie van jouw huid af. Wij werken met producten van Comfort Zone, een Italiaans merk dat staat voor topkwaliteit. Ook kun je bij ons terecht voor nagelbehandelingen, met name voor gellak van OPI.

Goed om te weten: ook zonder lidmaatschap of dagentree kun je bij ons genieten van een beautybehandeling of massage.

Bekijk alle behandelingen +

Massage

Wij bieden verschillende soorten massages aan, zowel voor een ontspannende als een stevige massage. De techniek, de aroma’s en de attributen die worden gebruikt gedurende de behandeling, verschillen per type massage. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met jouw voorkeur.

Bekijk behandelingen +

Feel Good

  Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang periodiek tips, aanbiedingen en informatie!

  CAESAR-hamam

  Body en Hamam

  Hamam is een eeuwenoud Oosters badritueel dat zijn oorsprong vindt in Centraal-Azië. Hamam massages verlopen middels zeer oude technieken en tradities. Wij bieden verschillende vormen van dit bijzonder Oosterse reinigingsritueel aan. Deze verschillen zowel in duur als in producten van elkaar.

  Bekijk behandelingen +
  CAESAR-gezichtbehandeling-opt

  Gezichtsbehandeling

  Iedere gezichtsbehandeling start met een huidanalyse en is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Om de behandeling goed aan te laten sluiten op de conditie van je huis, maken wij gebruik van een brede lijn verzorgingsproducten van Comfort Zone. Wij bieden ook speciale Manspace gezichtsbehandeling aan ter bevordering van een zuivere, frisse en goed verzorgde huid.

  Bekijk behandelingen +
  waxen

  Harsen en epileren

  In ons beautycentrum kan je terecht voor het harsen van verschillende lichaamsdelen. Bij harsen wordt de warme hars met een spatel op de huid aangebracht. De hars wordt vervolgens met een strip verwijderd. Wij werken met hars die ook geschikt is voor de gevoelige huid.

  Bekijk behandelingen +
  manicure

  Manicure en pedicure

  De handen zijn jouw visitekaartje. De voeten brengen je dag in dag uit van A naar B. Door ze goed te verzorgen zijn ze ook nog eens mooi om naar te kijken en laten ze een verzorgde indruk achter. Speciaal voor de handen en voeten hebben wij een aantal hydraterende en verzorgende behandelingen. Ook is het mogelijk om de nagels tijdens de behandelingen te laten lakken. Wij werken uitsluitend met OPI nagellak.

  Bekijk behandelingen +