Kidsclub

Lekker sporten en/of ontspannen terwijl de kinderen worden vermaakt in onze Kidsclub by Caesar. Ook overdag is Caesar Fitness & Spa Resort voor ouders met jonge kinderen the place to be!

Leden van Caesar Fitness & Spa Resort kunnen kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 8 jaar aanmelden. De kinderen worden hier opgevangen tijdens het sportbezoek van de ouders.

De allerkleinste kinderen kunnen er lekker slapen, de peuters kunnen zich vermaken met bijvoorbeeld kleurplaten of blokken.

Op werkdagen opent de KidsClub zijn deuren voor kinderen van 3 maanden tot 4 jaar , maar in het weekend en tijdens schoolvakanties zijn ook kinderen tot 8 jaar welkom.

Kidsclub is gratis voor leden van Caesar Fitness & Spa Resort.

Reglement

Caesar’s KidsClub heeft een eigen reglement.

 • De ouders van alle kinderen die gebruikmaken van de KidsClub zijn lid van Caesar Fitness & Spa Resort.
 • Ouders moeten op de club blijven als hun kind in de KidsClub is.
 • Het verblijf in de KidsClub mag maximaal 1 uur en 30 minuten duren.
 • De KidsClub is van maandag t/m vrijdag toegankelijk voor kinderen tot en met 4 jaar. In het weekend en tijdens schoolvakanties zijn kinderen tot en met 8 jaar welkom.
 • Medische achtergronden (zoals allergieën) moeten van tevoren worden aangegeven.
 • Zieke kindjes worden niet toegelaten.
 • Caesars KidsClub is een informele kinderopvang. Je laat jouw kinderen hier dus spelen op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk indien er onverhoopt iets gebeurt.
 • Onze medewerker verschoont indien nodig ook luiers. Geef dus altijd schone luiers en billendoekjes mee.
 • Bij een bezoek aan de KidsClub is het verplicht je kind te registreren.
 • Kinderen zijn alleen toegestaan in de KidsClub en in de Morritzz
 • Medewerkers van Caesar’s KidsClub zijn gerechtigd kinderen te weigeren vanwege ziekte, wangedrag of drukte in de opvang.

Morritzz

In onze sfeervolle lunchroom Morritzz kun je in alle rust genieten van een uitstekende kop koffie of thee, desgewenst geserveerd met huisgemaakt gebak, van een heerlijk ontbijt of smakelijke lunch. Ovenverse broodjes, huisgemaakte soepen, smoothies, shakes en gezonde frisse salades: voor iedereen valt er veel te smullen!

Wij werken zoveel mogelijk met biologische producten die veel smakelijker en gezonder zijn. Uiteraard serveren wij ook vegetarische gerechten en houden wij graag rekening met jouw persoonlijke dieetwensen, bijvoorbeeld als je gluten- of lactosevrij wilt eten.

Onder het motto “Samen werken aan herstel” begeleidt het team van Fysio Fit jou naar een snelle en zo volledig mogelijke revalidatie. Sinds kort bieden zij fysiotherapie en manuele therapie aan binnen Caesar.

Speciaal voor onze leden organiseert Fysio Fit twee keer per week een kosteloos spreekuur. Heb jij last van bepaalde klachten en zou jij dit willen bespreken met een professional? Kom dan langs op één van de volgende momenten en de therapeuten van Fysio Fit staan voor jou klaar om jou verder te helpen.

 • wanneer:
  • Dinsdag: 17:00 – 18:00 uur
 • waar:
  • Beauty Area

  Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang periodiek tips, aanbiedingen en informatie!

  8.4


  op basis van 250 Google-reviews

  Caesar bezoeken?

  Wil je een hele dag genieten van alle faciliteiten bij Caesar Fitness + Spa Resort? Maak dan gebruik van het dag-entree á €39,95 waarmee je tot 17:00 uur gebruik kunt maken van onze faciliteiten. De dagkaarten worden tot 16:00 uur verkocht. Een reservering is niet nodig om gebruik te kunnen maken van een dagkaart. Wil jij ook in de late uurtjes gebruik maken van onze faciliteiten? Dat kan wanneer jij lid bij ons bent.

  Lidmaatschappen +

  Behaal je sportdoel

  Bij Caesar Fitness + Spa Resort doen we er alles aan om een hoge ‘funfactor’ te bereiken bij onze groepstrainingen. Want wat is er leuke dan met een lach op het gezicht je resultaten te bereiken, gemotiveerd te blijven en met een heerlijk voldaan gevoel naar huis te gaan?

  Groepslessen +