Ledenvoordeel

Persoonlijke ontwikkeling
Loop jij wel eens tegen dingen aan in jouw leven? Wil jij veranderen en lukt dit nog niet zo makkelijk? Ben je op zoek naar (meer) balans? Of wil jij meer uit jouw leven halen?

Als het antwoord op één of meer van bovenstaande vragen “ja” is, hebben we een 4-daagse training die daar perfect op aansluit. Misschien wil je wel een vervolgstap zetten met jouw persoonlijke
ontwikkeling en nog veel meer te weten komen over NLP en wat jij daarmee in jouw leven kunt.

De 4-daagse training levert je een dieper inzicht in jezelf, in je communicatie en in je contact met jezelf en anderen op. Deze intensieve training vindt plaats op een unieke locatie bij Caesar Fitness + Spa Resort in Den Haag en er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers.
 
Korte krachtige intensieve training op een unieke locatie!
Wanneer je geïnteresseerd bent in de combinatie van en afwisseling in:
- inspanning en ontspanning,
- beweging en rust,
- hoofd en lijf,
- NLP en sport
en daarvoor niet een langdurig traject wilt volgen, is dit de perfecte training. In een kleine groep cursisten, begeleid door 2 ervaren trainers, leer en oefen je met de meest krachtige modellen en technieken. Je wordt uitgedaagd de volgende stap te maken in je persoonlijke ontwikkeling!

De effectieve technieken, verruimende denkkaders en nieuwe bekrachtigende overtuigingen maken je communicatie flexibeler en effectiever. Hierdoor ben je krachtiger en effectiever in de verschillende contexten van je leven. Bewuste en/of onbewuste verandering zal zorgen voor nieuwe resultaten, meer vertrouwen en nog soepelere relaties.

Programma & locatie
Het verrijken van je interne en externe communicatie is de sleutel tot persoonlijk leiderschap.  Inzicht in hoe we bewust en vooral onbewust communiceren is essentieel. Wij bieden jou overzichtelijke modellen, structuren en praktische vaardigheden die jij hiervoor nodig hebt. Het programma bestaat o.a. uit:
- Het NLP Communicatiemodel
- NLP Vooronderstellingen
- Logische niveaus van communicatie en waarneemposities
- Persoonlijk feedback
- Omgaan met weerstand bij jezelf en bij anderen
- Het belang van goed contact en opbouwen van duurzame relaties
- Reflectie en zelfreflectie
- Balans in verschillende contexten van je leven
- Systemische verandering
- Leiden vanuit rust
… en nog veel meer.

Deelname aan de training InContact
De prijs voor de training bedraagt € 1745,- (inclusief arrangementskosten, studiemateriaal en  exclusief BTW). De prijs is inclusief:
- Lunch, diner, koffie en thee
- 2 modules van 2 trainingsdagen, inclusief twee avondprogramma’s tot 21.30 uur
- Studie materiaal
- Persoonlijke begeleiding
- Onbeperkt gebruik van Caesar Fitness + Spa Resort tussen 7 juni 2017 en 6 juli 2017 

Trainingsdata 2017:
- module 1: 7 en 8 juni
- module 2: 5 en 6 juli

Trainers:
De training zal gegeven worden door NLP trainers Hans van Os en Niels Loose.

Hans van Os
Sinds 1976 succesvol ondernemer in verschillende branches: o.a. duikschool, kanoverhuurbedrijf, parachutespringen en in de fitness branche. Sinds 2012 gecertificeerd NLP trainer, systemisch werk en familieopstellingen.

Mijn passie voor mensen, het geloof in mogelijkheden en het zien van  kwaliteiten van mijn cursisten,  maken mij een warme, maar soms ook confronterende trainer.

Niels Loose
Sinds 15 jaar een betrokken, vastberaden, energieke en sensitieve trainer, die altijd op zoek is naar wat mensen in beweging brengt.

Mijn missie is mensen aan te raken en aan te zetten, waardoor ze nog meer de beste versie van zichzelf kunnen gaan leven en hun potentieel nog veel meer gaan benutten. Ik ben overtuigd van het potentieel van elk mens. Het is alleen de kunst dit potentieel te benutten, daar ga ik altijd graag samen met je naar op zoek.

Hans en Niels hebben elkaar ontmoet tijdens hun certificering als internationaal NLP Trainer. Tijdens deze ontmoeting is het idee geboren voor deze unieke training!

Informatieavond
Ben je geïnteresseerd of wil jij meer te weten komen over de training? Kom dan maandag 8 mei a.s. naar de gratis informatieavond. De informatieavond begint om 19:00 en zal gegeven worden bij Caear Fitness + Spa Resort. Je kunt je hiervoor inschrijven bij de receptie van Caesar Fitness + Spa Resort.

Early bird offer
Wil jij deelnemen aan de vierdaagse training? Schrijf je dan op de informatieavond in voor de vierdaagse training en ontvang €250,- korting! Je hebt dan de mogelijkheid om deze vierdaagse training voor slechts €1499,- te volgen!
 

English Flag

English version

Thank you for visiting the website. The English pages are currently being reviewed and will be uploaded shortly.

In the meantime please do not hesitate to contact us directly (by email or phone) if you need any information about the services we provide and our facilities.

Okay, thanks for the heads up