Events

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een borrel, bedrijfsuitje, meeting of event?

Bij Caesar Spa & Fitness Resort, met onder andere 2 restaurants, een zwembad, saunafaciliteiten en uitgebreide fitnessruimte kan je alle kanten op! Wij verzorgen bedrijfsuitjes, vergaderingen, teambuilding, borrels en nog veel meer.

Een leuk (en sportief) bedrijfsuitje? Combineer ontspanning, sport en lekker eten en verenig het nuttige met het aangename. Volg een lesje bodyboxx of yoga en sluit af met een heerlijke lunch, diner of borrel in onze lounge. Wij verwelkomen grote en kleine groepen voor een leuke dag in ons resort!

Ook verzorgen wij borrels met diverse mogelijkheden voor happen en dranken. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod voor (zaken)lunch en diner. Tevens kan er bij mooi weer gebruik gemaakt worden van ons terras. Uiteraard ben je altijd van harte welkom voor een gezellige borrel in ons restaurant of op ons terras!

Wij hebben een aantal arrangementen samengesteld die geheel aan de wensen van de gast zijn aan te passen, en verzorgen uiteraard ook offertes op maat.

De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling event via events@caesar-denhaag.nl of 070 820 9910.
English Flag

English version

Thank you for visiting the website. The English pages are currently being reviewed and will be uploaded shortly.

In the meantime please do not hesitate to contact us directly (by email or phone) if you need any information about the services we provide and our facilities.

Okay, thanks for the heads up