Bij Caesar Fitness + Spa Resort doen wij er alles aan om een hoge ‘funfactor’ te bereiken bij onze groepstrainingen. Want wat is er leuker dan met een lach op het gezicht je resultaten te bereiken, gemotiveerd te blijven en iedere keer weer met een heerlijk voldaan gevoel naar huis te gaan?

Caesar Fitness + Spa Resort heeft een ruim en gevarieerd aanbod aan groepslessen. Behalve een Aerobic Studio, waar je onder andere BodyPump, BodyCombat, BoxFit en Zumba kunt volgen, beschikken wij ook over een prachtige Cycle Studio, waar je op de meest geavanceerde fietsen kunt deelnemen aan diverse spinninglessen. Tot slot kun je in ons zwembad iedere dag een Aqua gym les bijwonen.

ZUMBA®

Zumba is een fitnessprogramma waarbij je dansbewegingen maakt op Zuid-Amerikaanse en internationale muziek. Zumba staat voor dansen en tegelijkertijd werken aan een betere conditie, sterkere spieren en het verbranden van calorieën! Het is geschikt voor iedereen die van sporten een feestje wil maken.

BodyPump LM

BodyPump LM is de originele barbell les waarbij je in een korte tijd je hele lichaam versterkt door het gebruik van gewichten en krachtoefeningen die je veelvuldig herhaalt. Dit programma daagt al jouw belangrijke spiergroepen uit door het toepassen van de beste krachtoefeningen. Als je wilt afvallen, je spieruithoudingsvermogen wilt verbeteren of iets strakker in je vel wilt zitten, dan is BodyPump de ideale les voor jou.

BodyCombat LM

BodyCombat is een high-energy workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je fitter en sterker. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander en je doet dit met niet al te complexe bewegingen. Dit is een ideale les voor mensen die graag worden uitgedaagd om tot het gaatje te gaan en het niet erg vinden om te zweten.

Boxfit

Boxfit is ideaal voor mensen die geen tot weinig ervaring hebben met boksen, maar wel met deze trainingsvorm willen werken aan hun fitheid en flexibiliteit. Verschillende basistechnieken passeren de revue via de onderdelen shadow boxing, bag work en circuit- & balanstraining.

Boxfit is een geweldige manier om je lichaam flexibel te maken en te werken aan gewichtsverlies. Maar het biedt nog veel meer! Je werkt namelijk ook aan technieken voor zelfbescherming en daarmee aan meer zelfvertrouwen. Boxfit is tegelijkertijd een goede mentale workout, want het is heerlijk om je hoofd leeg te maken door volledig los te gaan op een zware bokszak. Deze intense training helpt om stress los te laten en je positieve energie te verhogen.

Mixfit

Mixfit is een effectieve workout voor het hele lichaam. In deze les werk je aan je fysieke fitheid, gedreven door opzwepende muziek. De eerste helft van de les is gericht op spierversterkende oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van barbell en dumbbells. De tweede helft van de les is een cardiotraining gericht op het verbeteren van snelheid en wendbaarheid en maximale verbranding van calorieën. Mixfit is geschikt voor mensen met een redelijk tot goede lichamelijke conditie.

Salsation

Salsation is een leuke en verslavende, functionele danstraining. Iedere les is erop gericht om je totale sterkte en flexibiliteit te verbeteren, het bewegingsbereik van het lichaam te vergroten en je dansvaardigheden naar het volgende niveau te brengen. Salsation legt een speciale nadruk op muzikaliteit, lyrische expressie en functionele training. Nooit eerder gedanst? Maar je geen zorgen. Je hebt geen eerdere danservaring nodig om te genieten van een Salsation les. Salsation is veilig, leuk en effectief, ongeacht je fitness- of dansniveau.

Step Aerobics

Step aerobics is een uitdagende, freestyle workout met een hoog fungehalte. Op swingende muziek stap je met wisselende pascombinaties op en af een verstelbare step. Naast een strakkere buik en strakkere billen en benen, werk je ook aan het verbeteren van jouw uithoudingsvermogen. Het is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om op muziek te bewegen.

Power cycling

Power cycling is ‘trainen op wattage’ op onze speciale Body Bike Smart fietsen. Je hebt op die manier goed zicht op je hartslag, je trapfrequentie, het vermogen dat je trapt en nog veel meer. Met Power cycling kun je jouw verbeteringen in fitheid dus heel duidelijk zien. Je traint gericht in de juiste power zones, waardoor je optimaal resultaat kunt halen uit jouw inspanningen. Of je nu een beginnende sporter bent of een zeer ervaren, wanneer je echt fitter wilt worden, dan is dit jouw training! Meer resultaat in dezelfde tijd.

Total Body

De Total Body-les traint je hele lichaam met een combinatie van cardio- en krachttraining door  een afwisselend aantal oefeningen met het gewicht van het lichaam. Het is een workout met een hoge intensiteit dat zorgt voor een verbetering van de fysieke conditie en een betere lichaamsbouw ontwikkeling.   Tijdens de Total Body les daagt u, uw lichaam tot het uiterste uit. Je werkt, je zweet en, het beste van alles, je verbrandt calorieën als een gek.

Spinning

Spinning is een intensieve fiets workout op een spinningfiets met een zwaar vliegwiel dat is gekoppeld aan de pedalen. De intensiteit varieert door verschillende lichaamsposities (bijvoorbeeld staan en zitten), pedaalsnelheid en weerstand. Je benen bewegen constant, wat betekent dat elke seconde van de beschikbare tijd goed wordt benut. Met gebruik van een specifieke app wordt gericht getraind op hartslag en weerstand. Dit geeft inzicht in trainingsresultaat en progressie van de fitheid. Spinning is geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus.

Aqua aerobics

Aqua aerobics is een energieke les met een hoge funfactor. Het is geschikt voor mensen die graag aan hun fitheid willen werken of hun fitheid willen behouden. Je staat in borstdiep water en doet oefeningen op de maat van de muziek. Voor het trainen van specifieke spiergroepen worden verschillende materialen gebruikt, zoals dumbbells en buizen.

Aqua fitness

Aqua fitness is een uitdagende training gericht op techniek, kracht en uithoudingsvermogen. Je staat in borstdiep water en doet allerlei oefeningen met verschillende materialen, zoals dumbbells en buizen voor het trainen van specifieke spiergroepen. De les is geschikt voor mensen die graag intensief sporten om hun fitheid en kracht te verbeteren door het toepassen van de juiste techniek en intensiteit.