Bij Caesar Fitness + Spa Resort doen wij er alles aan om een hoge ‘funfactor’ te bereiken bij onze groepstrainingen. Want wat is er leuker dan met een lach op het gezicht je resultaten te bereiken, gemotiveerd te blijven en iedere keer weer met een heerlijk voldaan gevoel naar huis te gaan?

Caesar Fitness + Spa Resort heeft een ruim en gevarieerd aanbod aan groepslessen. Behalve een Aerobic Studio, waar je onder andere BodyPump, BodyCombat, BoxFit en Zumba kunt volgen, beschikken wij ook over een prachtige Cycle Studio, waar je op de meest geavanceerde fietsen kunt deelnemen aan diverse spinninglessen. Tot slot kun je in ons zwembad iedere dag een Aqua gym les bijwonen.

Aqua aerobics

Aqua Aerobics is een energieke groepsles met een hoge funfactor. Deze groepsles is perfect voor jou als wilt werken aan jouw fitheid en het behouden hiervan. Jij staat in borstdiep water en doet oefeningen op de maat van de muziek. Voor het trainen van specifieke spiergroepen worden verschillende materialen gebruikt, zoals dumbbells en buizen.

Aqua fitness

Aqua Fitness is een uitdagende training in het zwembad gericht op techniek, kracht en uithoudingsvermogen. Deze groepsles is perfect voor diegenen die graag intensief trainen om hun fitheid en kracht te verbeteren door de juiste techniek en intensiteit toe te passen.

BodyCombat LM

BodyCombat is een energieke training geïnspireerd door Oosterse vechtsporten met bewegingen afkomstig uit Karate, Taekwondo, Kung Fu, Kickbxxing en Tai Chi. Deze les helpt jou om fitter en sterker te worden. Tijdens een BodyCombat les verbrand jij maar liefst 545 calorieën!

BodyPump LM

BodyPump is een halter les waarbij jij jouw lichaam versterkt door meerdere gewicht- en krachtoefeningen te herhalen terwijl jij wordt aangemoedigd door motiverende muziek. Deze les is perfect voor jou als jij wilt afvallen, jouw spieruithoudingsvermogen wilt verbeteren of jouw figuur wilt shapen omdat deze les alle belangrijke spiergroepen uitdaagt.

Mixfit

Deze les is een effectieve training voor het hele lichaam. De eerste helft van de les is gefocust op spierversterkende oefeningen met het gebruik van een halter en dumbbells. De tweede helft van de les is een cardio gerichte training om jouw snelheid en wendbaarheid te verbeteren en om een maximale calorieverbranding  te bereiken. Gedurende de hele les word jij gemotiveerd door opbeurende muziek.

Salsation

Salsation is een leuke en verslavende dans training. Deze les verbetert jouw coördinatie, verhoogt jouw lichaamsbereik en brengt jouw dansvaardigheden naar een hoger niveau. Geen geweldige danser? Maak je geen zorgen, jij hebt geen dans ervaring nodig om te genieten van een Salsation groepsles. Deze les is voor iedereen geschikt, ongeacht jouw fitheid om dansvaardigheden.

Spinning

Spinning is een intensieve fiets training op een spinningsfiets met een zwaar vliegwiel dat is gekoppeld aan de pedalen. De intensiteit varieert door verschillende zittende en staande lichaamsposities, pedaalsnelheid en weerstand. De training focust zich op het verhogen van jouw hartslag en het vergroten van jouw uithoudingsvermogen. Door een specifieke app te gebruiken, krijg jij inzicht in jouw trainingsresultaat en jouw progressie.

ZUMBA®

Zumba is een dans en fitness workout gebaseerd op Latin- en internationale muziek zoals Salsa, Merenque, Reggaeton, Flamenco, Bellydance, Cumbia, African dance, Hip Hop en Dance. Zumba gebruikt een combinatie van fitness en danspassen uit Latijns-Amerikaanse dansen. Deze combinatie zorgt voor een feestgevoel. De muziek en de afwisseling zorgen ervoor dat je niet beseft dat je aan het sporten bent!